Hukuk İngilizcesi

İngilizce’nin önemi global dil olması sebebiyle hepimizin malumu. Dünya ile iletişim kurmak ve dünyayı anlamak istiyorsak ingilizce öğrenmek zorundayız. Ancak sadece kurları atlayarak İngilizce’ yi günlük dilde öğrenmek ve gramer olarak kendimizi geliştirmek yetmiyor. Soyut anlamda da bir şeyleri anlamak ve özellikle mesleki anlamda kendimizi geliştirip dünya çalında olmak istiyorsak mesleki İngilizce dillerini de öğrenmek zorundayız. Bu noktada da karşımıza, Hukuk İngilizcesi, Tıp İngilizcesi gibi alanlar çıkıyor.

 

   Peki Hukuk İngilizcesini neden öğrenmeliyiz? Şayet iyi bir hukukçu olmak istiyorsak hangi ülkede çalışırsak çalışalım Hukuk İngilizcesi bizim temel iletişim ve öğrenim dilimiz oluyor. İster Alman Hukuku’ na merak salın ister Afrika’ da adı duyulmamış bir ülke isterseniz de kendi ana diliniz Türkçe, yararlanacağımız tüm kaynaklar dünya çapında ve İngilizce olarak yayınlanıyor. Aynı zamanda artık dünya oldukça küçülmüş durumda, sadece kendi ülkemizde çalışıyor olsanız bile karşınıza hukuki anlamda pek çok yabancıyla yaşanmış uyuşmazlıklar çıkabiliyor ve bir hukukçu olarak sizden bunlar çözmeniz bekleniyor.

 

  Hukuk İngilizcesi’ nin önemi hepimizce biliniyor aslında ama Hukuk İngilizcesi öğrenmek de bir o kadar zahmetli. Maalesef günümüzde oldukça sınırlı yerlerde ve pahalı bir şekilde ulaşabiliyoruz bu eğitime. Peki size çok ucuz ve kolay bir şekilde Hukuk İngilizcesi öğrenebileceğinizi söylesek? Eğer cevabınız evetse buradan yetkin isimlerden ve bir o kadar da uygun fiyata, evinizin rahatlığında ve sertifikalı Hukuk İngilizcesi eğitimi almak ister misiniz?

İçeriği paylaş

Kategoriler