Eğitim İçeriği
Sözleşme, iki ya da daha çok kişinin ya da kuruluşun, karşılıklı ve birbirine uygun irade beyanıyla hukuk düzeninde ortaya çıkarmak istedikleri sonuca verilen isimdir.
Bir sözleşmenin geçerli olabilmesi için tarafların irade beyanlarının karşılıklı ve birbirleriyle uyumlu olmaları gerekmektedir. Bu durum öneri ve kabul ile meydana gelmektedir.
Türk Borçlar Kanununa göre sözleşme serbestisi ilkesi geçerlidir. Taraflar kanuna ve emredici hukuk kurallarına aykırı olmadığı sürece diledikleri konularda sözleşme yapmakta serbesttirler. Uygulamada en sık rastlanan sözleşme örneklerinden bazıları şunlardır; satış, kira, garanti, kefalet, eser, vekalet vb.
Av. Atakan Karataş tarafından anlatılan bu eğitimde başarılı bir sözleşmenin nasıl hazırlanması gerektiği uygulamalı bir biçimde işlenmiştir.
Eğitim Süreci
Eğitim, online eğitim (online video) formatında hazırlanmıştır. Eğitime kaydolduğunuzda profilinize eklenir ve hemen izlemeye başlayabilirsiniz. Eğitimlere katılmak için belirli zaman şartı yoktur. Dilediğininiz yer ve zamanda, akıllı telefon, tablet, bilgisayar ve benzeri internete bağlanabilen cihazlardan eğitime katılabilirsiniz. Eğitim süresiz olarak erişiminize açık kalacaktır.
Hedef Kitle Kimdir?
Avukatlar
Stajyer Avukatlar
Hukuk fakültesi öğrencileri
Hukuk alanında faaliyet gösteren diğer kişiler
Sözleşme hukuku alanında bilgi sahibi olmak isteyenler
Gereksinimler
Bu eğitime katılmak için herhangi bir şart yoktur. Dileyen herkes eğitime katılabilir.