Ticari Elektronik İleti Eğitimi

Av. Aynur Kahraman

Eğitim

Teknoloji Hukuku

Değerlendirme

(0)

Eğitim İçeriği

Günümüzde özellikle pazarlama faaliyetlerinin çok büyük bir kısmının dijital ortamlar yoluyla gerçekleştirilmesi sebebiyle bu alanda kitlelere ulaşma yolları da çeşitlenmiştir. Bu alandaki en büyük enstürmanlardan biri de hiç şüphesiz ticari elektronik iletilerdir.
Ticari elektronik ileti; telefon, çağrı merkezleri, faks, otomatik arama makineleri, akıllı ses kaydedici sistemler, elektronik posta, kısa mesaj hizmeti gibi vasıtalar kullanılarak elektronik ortamda gerçekleştirilen ve ticari amaçlarla gönderilen veri, ses ve görüntü içerikli iletilerini ifade etmektedir.
İstanbul Barosu Bilişim Hukuku Komisyonu üyesi Av. Aynur Kahraman tarafından anlatılan Ticari Elektronik İleti eğitiminde tüm uygulamalarıyla birlikte bu iletilerin kapsamı ve ileti yönetim sistemine dair bilgilere yer verilmiştir.

Eğitim Süreci

Eğitim, online eğitim (online video) formatında hazırlanmıştır. Eğitime kaydolduğunuzda profilinize eklenir ve hemen izlemeye başlayabilirsiniz. Eğitimlere katılmak için belirli zaman şartı yoktur. Dilediğininiz yer ve zamanda, akıllı telefon, tablet, bilgisayar ve benzeri internete bağlanabilen cihazlardan eğitime katılabilirsiniz. Eğitim süresiz olarak erişiminize açık kalacaktır.

Hedef Kitle Kimdir?

Avukatlar
Stajyer Avukatlar
Hukuk fakültesi öğrencileri
Firma Sahipleri
Ticari elektronik ileti hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler
Hukuk alanında faaliyet gösteren diğer kişiler

Gereksinimler

Bu eğitime katılmak için herhangi bir şart yoktur. Dileyen herkes eğitime katılabilir.

Öğrenci Değerlendirmeleri

5

0 Değerlendirme
5 Puan
0
4 Puan
0
3 Puan
0
2 Puan
0
1 Puan
0
Eğitim Özellikleri
Eğitmen

Av. Aynur Kahraman

1 Kurs
67 Kayıtlı Öğrenci

Başarı bursu ile girdiği Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden 2011 yılında mezun oldu. 2007-2008 yıllarında Erasmus programı kapsamında Polonya’da University of Lodz’da eğitim gördü. 2019 yılında Bilgi Üniversitesi Bilişim ve Teknoloji Hukuku Master Programı'ndan mezun olarak LL.M. ünvanını kazanmıştır. Akbank ve YapıKredi’de görev yaptıktan sonra 2018 yılında KPVERİ ve Köksal Partners bünyesine katıldı. 2019 yılında Köksal Partners Uyum Projeleri'nden sorumlu Partner' oldu. 2020 yılında KPVERİ ve Köksal Partners ortaklığından ayrılarak K-Legal'i kurdu. Sermaye Piyasası ve Finansal Hizmetler için SPL (2) sertifikası bulunmaktadır. Kişisel Veri Uyum Projeleri ve Denetim (KVKK GDPR), E-Ticaret Danışmanlığı, İleti Yönetim Sistemi Danışmanlığı (İYS), Start-Up Kuruluşları, Mobil Uygulama Danışmanlığı, Influencer Marketing, Dijital Pazarlama ve Reklam Hukuku alanında çalışmaktadır.

İlgili Eğitimler