Arabuluculuk Eğitimi

Prof. Dr. Talat Canbolat

Eğitim

Uygulamalı Hukuk Eğitimi

Değerlendirme

(1)

Eğitimin İçeriği

Arabuluculuk Nedir? Hangi Davalarda Arabuluculuk Uygulanabilir? Arabuluculuk Sistemi Nasıl Çalışır? İhtiyari - Zorunlu Arabuluculuk İş Davalarında Arabuluculuk İş Hukuku Uzman Arabuluculuğu Arabuluculuk Merkezleri İş Hukukunda Dava Şartı Olan Arabuluculuk İş Hukukunda Dava Şartı Olan Arabuluculuğun İstisnaları İşe İade Davalarına İlişkin Düzenleme Asıl İşveren Alt İşveren İlişkisine Özgü Düzenleme Arabulucuk Görüşmelerinde Tarafların Temsili Anlaşma Belgesi ve Son Tutanak Avukatın İmzası ile Birlikte Asılın İmzasının Aranması Arabuluculuk Ücreti Nasıl ve Kim Tarafından Ödenir? Kamu İşçi - İşveren İlişkilerinde Arabuluculuk Hakkında Düzenleme Arabuluculukta İhtiyati Tedbir ve İhtiyati Haciz Tutanakların Düzenlenmesi Anlaşma Belgelerinin Düzenlenmesi Anlaşılmasına Rağmen Ödenmezse Nasıl Bir Yol İzlenir?  

Eğitim Süreci

Eğitim, online eğitim (online video) formatında hazırlanmıştır. Eğitime kaydolduğunuzda profilinize eklenir ve hemen izlemeye başlayabilirsiniz. Eğitimlere katılmak için belirli zaman şartı yoktur. Dilediğininiz yer ve zamanda, akıllı telefon, tablet, bilgisayar ve benzeri internete bağlanabilen cihazlardan eğitime katılabilirsiniz. Eğitim süresiz olarak erişiminize açık kalacaktır.

*Bu eğitimin yayıncı gelirleri LÖSEV'e bağışlanmaktadır. **Bu eğitim Arabuluculuk akreditasyonu sağlamamaktadır.

Hedef Kitle Kimdir?

Avukatlar Stajyer Avukatlar Hukuk fakültesi öğrencileri Arabuluculuk hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler Diğer hukuk alanında faaliyet gösterenler

Gereksinimler

Bu eğitime katılmak için herhangi bir şart yoktur. Dileyen herkes eğitime katılabilir.

Konular

Öğrenci Değerlendirmeleri

5

1 Değerlendirme
5 Puan
1
4 Puan
0
3 Puan
0
2 Puan
0
1 Puan
0

Melike YILDIRIM

Eğitim Özellikleri
Eğitmen

Prof. Dr. Talat Canbolat

1 Kurs
95 Kayıtlı Öğrenci

İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 1989 yılında mezun olmuştur. Aynı yıl Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku Anabilim Dalında çalışmaya başlamıştır. Şuan Milli Savunma Üniversitesi'nde Rektör Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. 6325 Sayılı Sendikalar ve Toplu İş Sözleşmesi Kanunu, 6754 sayılı Bilirkişilik Kanunu ve 7036 sayılı İş Mahkemeleri Kanunu bilim komisyonlarında görev almıştır. 2003 yılından itibaren İstanbul Barosuna kayıtlı avukattır.

İlgili Eğitimler